Transportbilsoljor för Citroen

Citroen lätta kommersiella fordon kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla Citroens B712290-specifikationer. För alla Citroens lätta kommersiella fordon finns det ett omfattande utbud av Mobil Delvac-oljor som man kan lita på.
 • Hur kan du spara pengar genom att använda Mobil Delvac?
  Helsyntetiska oljor som Mobil Delvac cirkulerar mycket lättare i en Citroen-motor än traditionella mineraloljor, vilket innebär att motorerna arbetar mer effektivt. Mobil Delvac börjar smörja tidigare, så att din motor når den högsta driftseffektiviteten snabbare. Dessa fördelar innebär att din fordonspark med lätta fordon kan få lägre bränsleförbrukning och att du kan minska dina utgifter för diesel samtidigt som du minskar kostnaderna för motorunderhåll och reparation.
 • Hur skyddar Mobil Delvac min Citroen-motor?
  ExxonMobil rekommenderar Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 för normala till ibland svåra körförhållanden, inklusive stadskörning.

  Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 har formulerats av högpresterande basoljor och ett högklassigt balanserat tillsatssystem för att ge optimala motorprestanda i nyare diesel- och bensinmotorer såväl som äldre modeller. Med förbättrat slitageskydd och ökad termisk stabilitet och oxidationsbeständighet, hjälper detta smörjmedel till att förlänga livslängden och upprätthålla effektiviteten i avgasreningssystem som Citroens dieselpartikelfilter (DPF) och katalysatorer.
 • Hur gör jag för att hitta rätt olja för min transportbil från Citroen?
  Att använda rätt olja i lätta kommersiella fordon är viktigt för att se till att man efterlever Citroens specifikationer. Citroens tillverkargaranti kommer inte att påverkas om du använder rätt Mobil Delvac-produkt under rutinmässig service och i enlighet med servicehandboken. Du kan få en rekommendation genom att använda vår ”produktväljare” och söka efter märke och modell.
 • Mobil Delvac™ Light Duty

  Den nya Mobil Delvac™ Light Duty-serien har utformats för att förbättra affärerna

  Läs mer
 • Vad är syntetiska oljor?

  Motorn är en komplicerad maskin i vilken hundratals rörliga delar arbetar under många olika temperaturer och påfrestningar. Oljan du väljer ska klara dessa förhållanden för att kunna skydda motorn mot slitage, korrosion samt beläggningar av smuts och sot.

  Läs mer