Transportbilsoljor för Fiat

Fiat lätta kommersiella fordon kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla Fiats ACEA C2-specifikationer. För alla Fiats lätta kommersiella fordon finns det ett omfattande utbud av Mobil Delvac-oljor som man kan lita på.
 • Hur kan du spara pengar genom att använda Mobil Delvac?
  Helsyntetiska oljor som Mobil Delvac cirkulerar mycket lättare i Fiat-motorer än traditionella mineraloljor, vilket innebär att motorerna arbetar mer effektivt. Mobil Delvac börjar smörja tidigare, så att din motor når den högsta driftseffektiviteten snabbare. Dessa fördelar innebär att din fordonspark av lätta fordon kan få lägre bränsleförbrukning med minskade kostnader för diesel samtidigt som de hjälper till att minska kostnaderna förknippade med motorunderhåll och reparation.
 • Hur skyddar Mobil Delvac mina Fiat-motorer?
  ExxonMobil rekommenderar Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 för normala till ibland svåra körförhållanden, inklusive stadskörning.

  Mobil Delvac City Logistics P 5W-30 har formulerats av högpresterande basoljor och ett högklassigt balanserat tillsatssystem för att ge optimala motorprestanda i nyare diesel- och bensinmotorer såväl som äldre modeller. Med förbättrat slitageskydd och ökad termisk stabilitet och oxidationsbeständighet, hjälper detta smörjmedel till att förlänga livslängden och upprätthålla effektiviteten i avgasreningssystem som Fiats dieselpartikelfilter (DPF) och katalysatorer.
 • Hur gör jag för att hitta rätt olja för min transportbil från Fiat?
  Att använda rätt olja i lätta kommersiella fordon är viktigt för att se till att man efterlever Fiats specifikationer. Fiats tillverkargaranti kommer inte att påverkas om man använder rätt Mobil Delvac-produkt under rutinmässig service och i enlighet med servicehandboken. Du kan få en rekommendation genom att använda vår ”produktväljare” och söka efter märke och modell.
   
 • Vad är syntetiska oljor?

  Motorn är en komplicerad maskin i vilken hundratals rörliga delar arbetar under många olika temperaturer och påfrestningar. Oljan du väljer ska klara dessa förhållanden för att kunna skydda motorn mot slitage, korrosion samt beläggningar av smuts och sot.

  Läs mer