Transportbilsoljor för Ford

Fords lätta kommersiella fordon kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla Fords WSS-M2C913-D- och WSS-M2C913-C-specifikationer. För alla Fords lätta kommersiella fordon finns det ett omfattande utbud av Mobil Delvac-oljor som man kan lita på.
 • Hur kan du spara pengar genom att använda Mobil Delvac?
  Helsyntetiska oljor som Mobil Delvac cirkulerar lättare i Ford-motorer än traditionella mineraloljor, vilket innebär att motorerna arbetar mer effektivt. Mobil Delvac börjar smörja tidigare, så att din motor når den högsta driftseffektiviteten snabbare. Dessa fördelar innebär att din fordonspark med lätta fordon kan få lägre bränsleförbrukning och att du kan minska dina utgifter för diesel samtidigt som du minskar kostnaderna för motorunderhåll och reparation.

 • Hur skyddar Mobil Delvac min Ford-motor?
  ExxonMobil rekommenderar Mobil Delvac City Logistics F 5W-30 för normala till ibland svåra körförhållanden, inklusive stadskörning.

  Mobil Delvac™ City Logistics F 5W-30 har formulerats av högpresterande basoljor och ett högklassigt balanserat tillsatssystem för att ge optimala motorprestanda i nyare diesel- och bensinmotorer såväl som äldre modeller.

 • Hur gör jag för att hitta rätt olja för min transportbil från Ford?
  Att använda rätt olja i lätta kommersiella fordon är viktigt för att se till att man efterlever Fords specifikationer. Fords tillverkargaranti kommer inte att påverkas om du använder rätt Mobil Delvac-produkt under rutinmässig service och i enlighet med servicehandboken. Du kan få en rekommendation genom att använda vår ”produktväljare” och söka efter märke och modell.

 • Vad är syntetiska oljor?

  Motorn är en komplicerad maskin i vilken hundratals rörliga delar arbetar under många olika temperaturer och påfrestningar. Oljan du väljer ska klara dessa förhållanden för att kunna skydda motorn mot slitage, korrosion samt beläggningar av smuts och sot.

  Läs mer