Olja per fordonstillverkare

 • Mobil Delvac väljs av flera av världens ledande tillverkare av motorer för tunga lastbilar, både för fyllning i fabriken och för oljebyte vid service.

 • Mobil Delvac har över 2 000 tillverkargodkännanden och rekommendationer från mer än 300 originaltillverkare.
 
Med mer än 30 års av erfarenhet inom syntetisk formulering har ExxonMobils ingenjörer gjort den syntetiska Mobil Delvac™-serien till en av de mest utvecklade produktfamiljerna som finns av smörjmedel för kommersiella fordon. Ta reda på vilket Mobil Delvac-smörjmedel du bör använda i din lastbil genom att välja tillverkaren av ditt fordon nedan.
 
 • Oljor för MAN lastbilar och bussar

  Lastbilar, långtradare och andra kommersiella fordon från MAN kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla MANs specifikationer.

 • Oljor för tunga och lätta lastbilar från Mercedes-Benz

  Lastbilar, långtradare och andra kommersiella fordon från Mercedes-Benz kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla Mercedes-Benz specifikationer.

 • Oljor för lastbilar och bussar från Scania

  Lastbilar, långtradare och andra kommersiella fordon från Scania kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla Scania specifikationer.

 • Oljor för lastbilar och bussar från Volvo

  Lastbilar, långtradare och andra kommersiella fordon från Volvo kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla Volvo specifikationer.

 • Oljor för lastbilar och bussar från Renault

  Lastbilar, långtradare och andra kommersiella fordon från Renault kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som har formulerats för att uppfylla Renault specifikationer.