Oljor för lastbilar och bussar från Renault

Lastbilar, långtradare och andra kommersiella fordon från Renault kan dra nytta av högpresterande Mobil Delvac™-syntetoljor som formulerats för att uppfylla Renaults RXD, RGD och RLD-2/3/4-specifikationer. Mobil Delvac erbjuder ett heltäckande sortiment som inkluderar oljor till Renault lastbilar och bussar.
Oavsett om du behöver en Renault RLD-2/3/4-, RXD- eller en RGD-olja kan du använda vår ”produktväljare” för att ta reda på vilken olja som är rätt för ditt kommersiella Renault-fordon.
 • Så kan du spara pengar genom att använda Mobil Delvac 1!
  Helsyntetiska oljor som Mobil Delvac 1 cirkulerar lättare i Renault-motorer än traditionella mineraloljor, vilket innebär att motorn körs mer effektivt. Mobil Delvac 1 smörjer tidigare, så att din motor når den högsta driftseffektiviteten snabbare. Dessa fördelar innebär att din fordonspark av lätta och tunga fordon kan få lägre bränsleförbrukning och att du kan minska dina utgifter för diesel.
  Oavsett om du behöver en Renault RLD-2/3/4-, RXD- eller en RGD-olja kan du använda vår ”produktväljare” för att ta reda på vilken olja som är rätt för ditt kommersiella Renault-fordon.
 • Hur skyddar Mobil Delvac mina Renault-motorer?
  Mobil Delvac 1 LE 5W-30 och Mobil Delvac XHP ESP 10W-40 med skydd för avgasreningssystem innehåller avancerade tillsatser som har konstruerats specifikt för att hjälpa till att förlänga livslängden och upprätthålla effektiviteten i avgasreningssystem som Renaults dieselpartikelfilter (DPF). DPF används för att uppfylla utsläppskraven i utsläppsnormerna Euro IV, Euro V och Euro VI.
 • Hur kan jag hitta rätt olja för mitt Renault-fordon?
  Det är viktigt att du använder rätt olja i din lastbil eller ditt lätta kommersiella fordon för att efterleva Renaults specifikationer. Renaults tillverkargaranti kommer inte att påverkas om du använder rätt Mobil Delvac-produkt under rutinmässig service och i enlighet med fordonshandboken. Du kan få en rekommendation genom att använda vår ”produktväljare” och söka efter märke och modell.

  1 I förhållande till konventionell 15W-40 motorolja, beror faktisk förbättrad bränsleekonomi på fordons-/utrustningstyp, utetemperatur, körförhållanden och din nuvarande oljas viskositet.
   
 • Mobil Delvac™

  Det finns ett Mobil Delvac™-smörjmedel för varje dieselmotorbehov, från heavy-duty-oljor till fetter och kylvätskor.

 • Mobil Delvac™ Expertkunskaper

  Mobil Delvac™ är åkeriägarnas och chaufförernas val. Ta reda på vad de säger om våra produkter.

 • Olja per fordonstillverkare

  Mobil Delvac har över 2 000 tillverkargodkännanden och rekommendationer från mer än 300 originaltillverkare.

 • Vad är syntetiska oljor?

  Motorn är en komplicerad maskin i vilken hundratals rörliga delar arbetar under många olika temperaturer och påfrestningar. Oljan du väljer ska klara dessa förhållanden för att kunna skydda motorn mot slitage, korrosion samt beläggningar av smuts och sot.