• Personbilar

  Mobil™ har ett sortiment av motoroljor för personbilar, godkända av biltillverkarna, inklusive Mobil 1™, världens ledande syntetiska motoroljemärke och Mobil Super™-familjen.

 • Lätta transportbilar

  När företagets framgång är relaterat till fordonets prestanda kan val av rätt motorolja utgöra skillnaden mellan din verksamhet och konkurrenternas – särskilt vad gäller de tuffa förhållandena vid stadskörning med många start och stopp.

 • Tunga fordon

  Produkter och smörjmedel av märket Mobil™ erbjuder oljor för alla fordon, både för dem som körs på och utanför vägarna. Vår fokus på specialiserade, "heavy duty" oljor visar sig i produktsortimentet Mobil Delvac™, som gett arbetsfordon tillförlitlighet och effektivitet i mer än 80 år.

 • Ägare eller användare

  Med fordon som hjärtat i din verksamhet förstår vi hur viktigt det är att de fungerar effektivt och utan driftstörningar. Genom att samarbeta med oss kan du dra nytta av ett sortiment av smörjmedel som överträffar branchens krav och normer. Som ansvarig har du mycket att tänka på och genom att använda Mobil smörjmedel försvinner åtminstone ett orosmoment.

  Läs mer
 • ​Mobil™ för verksamheter i bilbranschen

  Samarbeta med Mobil™ och vi erbjuder en skräddarsydd smörjmedelslösning som driver lönsamhet.

  Läs mer