Ägare eller användare

Vi förstår att som ägare eller användare av kommersiella fordon är dina lastbilar, skåpbilar eller bilar en mycket viktig investering och centralt i vad du gör.  
 
Med samhällets övergång till en dygnet-runt-ekonomi, onlineköp som konsumenters föredragna alternativ för allt från dagligvaror till elektronikvaror, och behovet för mer effektiva och snabbare leveranser, finns ett enormt tryck på att transportfordon fungerar högeffektivt, utan driftstörningar och under lång tid. Om din verksamhet dessutom är stadsbaserad och innebär korta transporter mellan olika destinationer är det viktigt att maximera värdet av investeringar i fordon.
 
Efter kostnader för köp av fordon och personalomkostnader är bränsle och fordonsunderhåll bland de största utgiftkällorna för din verksamhet. Det betyder att du behöver lösningar och produkter som presterar och säkerställer en effektiv drift, minimala stillestånd och lång livslängd på motorer och transmissioner.
 

Med tanke på dessa utmaningar har vi introducerat Mobil Super™ motoroljor – särskilt utformade för att ge dina fordon längre livslängd, utmärkt skydd och bättre bränsleekonomi*, i utmanande körförhållanden i stadsmiljö med många start-stopp. Sortimentet minskar risken för haveri och driftsavbrott för fordonen.

 
*Bibehåller eller förbättrar motorns bränsleeffektivitet jämfört med en alternativ 15W-40 mineralolja (City Logistics F uppfyller eller överstiger ACEA A5/B5; City Logistics P uppfyller eller överstiger ACEA C2; City Logistics V & M uppfyller eller överstiger ACEA C3; City Logistics R uppfyller eller överstiger ACEA C4)
 • Personbilar

  Mobil™ har ett sortiment av motoroljor för personbilar och bilvårdsprodukter, godkända av biltillverkarna, inklusive Mobil 1™, världens ledande syntetiska motoroljemärke, Mobil Super™-familjen av premium-motoroljor och andra motoroljor för vardagsanvändning.

 • Lätta transportbilar

  När företagets framgång är relaterat till fordonets prestanda kan val av rätt motorolja utgöra skillnaden mellan din verksamhet och konkurrenternas – särskilt vad gäller de tuffa förhållandena vid stadskörning med många start och stopp.

 • Tunga fordon

  Produkter och smörjmedel av märket Mobil™ erbjuder oljor för alla fordon, både för dem som körs på och utanför vägarna. Vår fokus på specialiserade, "heavy duty" oljor visar sig i produktsortimentet Mobil Delvac™, som gett arbetsfordon tillförlitlighet och effektivitet i mer än 80 år.

 • Mobil 1™

  Mobil 1 är det världsledande varumärket för syntetisk motorolja med fantastisk prestanda.

 • Mobil Super™ motoroljor

  Mobil Super™ motoroljor Mobil Super 2000 X1 10W-40 och Mobil Super 3000 X1 5W-40 ger oöverträffad motorns prestanda och skydd.

 • Så här underhåller du din bil och transportbil

  Lär dig mer om hur du använder Mobil™-produkter för att underhålla ditt fordon och säkerställa att det fungerar perfekt.