Mobil 1™-samarbeten

Mobil 1™ och ABT


Med sin kompetens och erfarenhet av motoroptimering, aerodynamik och fälgar förstår ABT betydelsen av att ha en motorolja som levererar överlägsen prestanda och enastående skydd.

Mobil 1™ och Bentley


Mobil 1 och Bentley Motors har arbetat tillsammans i mer ett decennium för att garantera att varje motor i världens mest eftersökta lyxbilar kan leverera problemfri prestanda och ständigt överträffa alla krav som ställs.

Mobil 1™ och Porsche


Porsche och Mobil 1 har ett samarbete som grundar sig på att leverera optimal prestanda för en fantastisk upplevelse bakom ratten. Detta samarbete har utvecklats sedan 1996 och spänner över fyra generationer av legendariska Porsche 911 och har främjat lanseringen av flera nya modeller inom ett antal olika biltyper.

Aston Martin och Red Bull Racing


Mobil 1™ motorolja har två huvudsakliga uppgifter när det gäller att hålla igång en Grand Prix-motor. Den första är att hålla motorns inre ytor rena och fria från avlagringar. Den andra är att förhindra slitage. Om vi klarar av dessa två uppgifter kan förarna och teamet börja varje race med självsäkerhet och målet att vinna.
 
 
 • Porsche och Mobil 1™ - partners

  Porsche och Mobil 1™ har samarbetat sedan 1996 med en fantastisk prestanda i över en miljon Porsche-motorer som resultat.

  Läs mer
 • Bentley Motors och Mobil 1™

  Se hur Mobil 1™ och Bentley Motors har arbetat tillsammans i mer än ett decennium för att garantera prestanda.

  Läs mer
 • ABT och Mobil 1™ samarbete med prestanda

  Få reda på varför världsledaren inom motortrimning för Audi och Volkswagen använder världens ledande syntetolja – Mobil 1™.

  Läs mer
 • Mobil 1™ inom motorsport 

  Lär känna den roll motorsport har för den tekniska utvecklingen bakom den högpresterande syntetiska motoroljan Mobil 1™ som används i de mest krävande tävlingarna i världen.

  Läs mer