Mobil™ för reservdelsbutiker

Olika konsumenter ställer vitt skilda krav på bilen som transportmedel. Det får till följd att behovet av service och motorskydd (motoroljan) varierar mellan olika bilägare och konsumenter.  Vissa ser oljebyten som en känslomässig investering, medan andra ser oljebyten mer som en vardagshändelse och letar efter prisvärda alternativ.
 
Mobil™ är ett av världens mest kända och pålitliga varumärken inom smörjmedel. Vi tror att vårt anseende för prestanda, ständig produktutveckling och expertis hjälper handlare att skapa starka premiumerbjudanden som lyfter verksamhetsprofilen, visar på kvalitet och uppfyller konsumenternas behov.
 
Genom att lagerhålla ett heltäckande sortiment från Mobil, inklusive Mobil™ 1 och Mobil Super™, optimeras tillgång till marknaden och förbättras vinstmarginaler. 
 
Mobil 1™ är flaggskeppet, för konsumenter med passion för prestanda.  Det är ett starkt varumärke som utstrålar kunskap om fordon och olja på högsta nivå. Mobil 1™ är formulerad med
 
ExxonMobils patenterade syntetiska teknik som ger ytterligare skydd till motorn och är utvecklad för att överstiga vad som förväntas av en traditionell olja.
 
Mobil Super™ är ett sortiment är av högt kvalificerade motoroljor som täcker alla tänkbara körförhållanden. En stor del av konsumenter och bilägare föredrar segmentet av motoroljor som Mobil Super™ representerar. Mobil Super™ skyddar det som tillhör konsumentens viktigare ägodelar dvs bilen.
 
Genom att samarbeta med oss får du tillgång till en omfattande uppsättning marknadsförings- och försäljningsverktyg. Vårt Planogram-verktyg, kan maximera din försäljning i butik. Olika typer av kampanjerbjudanden tillsammans med butiksmaterial kan attrahera nya kunder och uppmuntra till lojalitet. 
 
 • Mobil 1™ motoroljor

  Lösningar för alla behov

 • Mobil Super™

  Mobil Super™ motoroljor

 • Mobil 1™

  Mobil 1 är det världsledande varumärket för syntetisk motorolja med fantastisk prestanda.

 • Mobil 1™-samarbeten

  Mobil 1 och motorsportsamarbeten