Bilmekaniker

Bilbranschens eftermarknad genomgår dramatiska förändringar med tekniska förändringar och utveckling av kunders förväntningar. Dessa förändringar har ändrat hur konsumenter, chaufförer, verkstadsägare och leverantörer ser på fordon och underhåll och och vikten av effektiv och korrekt service.

Utvecklingen påverkar även mekanikerns roll högst märkbart, eftersom konsumenter förväntar sig snabbare service, och det finns större krav på hög kvalitet vilket betyder att dagliga aktiviteter blir ännu snabbare och mer hektiska. Det gäller särskilt det växande antalet fordonsägare som behåller sina fordon längre, vilket kan göra det svårare för dig att hitta lämpliga reservdelar och smörjmedel till äldre modeller.

Mobil™ är ett av världens mest kända och pålitliga varumärken inom smörjmedel . Vi erbjuder en fullständig totallösning för personbilar och kommersiella fordon med våra produktfamiljer Mobil 1™, Mobil Super™ och Mobil Delvac™. Med vårt anseende för prestanda, innovation och expertis är våra produkter ett utmärkt val för dig och dina kunder.

Vi utvecklar kontinuerligt nya tjänster och digitala lösningar som hjälper dig att möta dagliga utmaningar snabbare och mer effektivt. Exempelvis är vår nya produktväljare som nyttjar fordonets registreringsnummer utvecklad särskilt för att mekaniker ska kunna få en motoroljas korrekta specifikation, vilket underlättar processen för produktrekommendation och ger mer tid över till andra uppgifter.

För teknisk support, kontakta oss via formuläret nedan eller ring 0200 810 378.
  • Mobil 1™ motoroljor

    Lösningar för alla behov

  • Mobil Super™

    Mobil Super™ motoroljor

  • Vad är syntetiska oljor?

    Motorn är en komplicerad maskin i vilken hundratals rörliga delar arbetar under många olika temperaturer och påfrestningar. Oljan du väljer ska klara dessa förhållanden för att kunna skydda motorn mot slitage, korrosion samt beläggningar av smuts och sot.