Verkstadsägare

Dagens konsumenter behåller sina fordon längre, och är mer medvetna om hur viktigt det är med regelbundet underhåll och service för att maximera livslängden på sina fordon, vilket ger ökad efterfrågan på eftermarknaden för reservdelar och service. 
 
Detta innebär tillväxt och intäktsmöjligheter. Det leder också till ökad konkurrens, särskilt från e-handel. Det ställer också högre krav på verkstad och mekaniker att säkerställa hög standard vid varje service, varje reparation och varje oljebyte. Kvalitet blir ett allt viktigare konkurrensmedel.
 
Dagens verkstäder är hårt belastade. Det betyder att det kan vara svårt att få tid till att samtidigt möta de krav på utveckling som ställs till följd av de förändringar som hela tiden sker i branschen.
 
När du arbetar med Mobil kan vi hjälpa dig att möta dessa utmaningar och samtidigt erbjuda dina kunder högklassiga produkter med välkända varumärken med oöverträffad kvalitet. Med Mobil som leverantör följer verktyg och program som driver kundlojalitet.  Verkstäder kan dra nytta av utbildning och marknadsföringsstöd såsom butiksmaterial och skyltning som ökar trafik. Vi delar gärna med oss av de data som finns om fordonsbranschens utveckling och trender. Vi tar mer än gärna en aktiv del av verkstäders utveckling i en snabbrörlig bransch.
 
  • Mobil 1™ motoroljor

    Lösningar för alla behov

  • Mobil Super™

    Mobil Super™ motoroljor

  • Vad är syntetiska oljor?

    Motorn är en komplicerad maskin i vilken hundratals rörliga delar arbetar under många olika temperaturer och påfrestningar. Oljan du väljer ska klara dessa förhållanden för att kunna skydda motorn mot slitage, korrosion samt beläggningar av smuts och sot.