Mobil™ för verksamheter i bilbranschen

Samarbeta med Mobil™ och vi erbjuder en skräddarsydd smörjmedelslösning som driver lönsamhet.

 • Verkstadsägare

  Eftersom dagens konsumenter behåller sina fordon längre, och är mer medvetna om hur viktigt det är med regelbundet underhåll, leder det till större krav på verkstäder och mekaniker att leverera snabb och högkvalitativ service. Vår ambition är att underlätta för konsumenten och genom detta öka lojaliteten till verkstaden.

 • Bilmekaniker

  Bilbranschens eftermarknad genomgår stora utmaningar och ställer allt högre krav på mekaniker att leverera högkvalitativ service. Vi har verktygen som hjälper dig att erbjuda snabba och mer effektiva oljebyten, service eller reparationer som överstiger dina kunders förväntningar.

 • Ansvarig för fordonspark

  Finansiella krav, miljöansvar, juridiska förpliktelser och tekniska framsteg har stor inverkan på driften av fordonsparker. Genom att samarbeta med Mobil™ kan du dra nytta av smörjmedel och servicetjänster som hjälper ansvariga att möta dessa utmaningar.

 • Reservdelar butik och handel

  Kunder använder sina fordon på olika sätt, vilket betyder att kraven på smörjmedlen varierar. När du samarbetar med Mobil erbjuder vi skräddarsydda lösningar som gör att du kan uppfylla dina kunders behov och förbättra din lönsamhet.

  Läs mer