Ansvarig för fordonspark

Att administrera en fordonspark – oavsett om det gäller lastbilar, skåpbilar eller bilar – är en ständig utmaning. Som chef för en fordonspark påverkas du alltmer av externa faktorer såsom finansiella krav, miljöansvar, juridiska förpliktelser och tekniska framsteg. Vi kan hjälpa dig att förbättra lönsamheten samtidigt som vi erbjuder verktyg för att möta de allt strängare miljökrav som ställs på fordonsbranchen.

Vi har flera pålitliga och välrenommerade varumärken som erbjuder avancerade smörjmedelslösningar. Det hjälper dig att möta dessa utmaningar. Vårt Mobil Delvac™ sortiment av syntetiska smörjmedel, omfattar ett komplett sortiment av oljor, fetter och andra vätskor till tunga fordon. Alla produkter möter eller överstiger på marknaden förekommande branchkrav, och säkerställer en pålitlig och effektiv drift.

#Med rekommendationer från över 300 fordonstillverkare erbjuder Mobil Delvac™ kombinerade fördelar inom bränsleekonomi och slitageskydd som tillsammans bidrar till optimerad och effektiv drift av fordonsparker.  Mobil Delvac™ är också ett av de mest utvecklade smörjmedelssortimenten för kommersiella fordon, utformat för att smörja och skydda moderna motorer med låga utsläpp av skadliga föreningar.

I tillägg till ett omfattande sortiment av smörjmedel ligger vi i framkant av utveckling av tjänster, verktyg och digitala lösningar som hjälper våra kunder att uppnå sina verksamhetsmål.

Kontakta våra experter idag
 • Rekommendationer för ditt lastfordon

  Mobil Delvac™ syntetiska smörjmedel är rätt val för dig.

 • Tunga fordon

  Mobil Delvac är ledande inom motoroljeteknik för kommersiella fordon.

 • Bränsleekonomi

  Bränsle utgör en stor del av kommersiella fordons driftskostnader. Mobil Delvac™-sortimentet av syntetiska motoroljor, syntetiska växellådsoljor och smörjfetter kan erbjuda bränsleekonomiska fördelar jämfört med konventionella smörjmedel.

 • Mobil Delvac™ Expertkunskaper

  Mobil Delvac™ är åkeriägarnas och chaufförernas val. Ta reda på vad de säger om våra produkter.

  Läs mer
 • Skydd

  Välj Mobil Delvac™ för yrkesmässig smörjning och maximalt motorskydd.

  Läs mer