Bentley Motors och Mobil 1™

Mobil 1™ och Bentley Motors har arbetat tillsammans i mer än ett decennium för att garantera att varje motor i världens mest eftersökta lyxbilar kan leverera prestanda och ständigt överträffa alla krav som ställs.
 
I en gemensam jakt på perfektion har åratal av gemensam forskning och utveckling resulterat i ett högpresterande smörjmedel som kan arbeta effektivt vid hög belastning och trotsa extrema temperaturer, från Saharas hetta till arktiska minusgrader. Varje Bentley som rullar av produktionslinan har den perfekta balansen mellan överlägsen lyx och prestanda, där är Mobil 1™ en vital komponent.

På tävlingsbanan


Efter bevisad effektivitet på vägarna var den naturliga utvecklingen för Mobil 1™ och Bentley Motors att föra över denna know-how och expertis till tävlingsbanan. Bentleys återkomst till motorsporten under 2013 års Blancpain GT-serie signalerade början på en ny dimension i varumärkenas samarbete, där Bentleys Continental GT3-tävlingsbil med Mobil 1 som teknisk samarbetspartner placerade sig på prispallen flertalet gånger världen över.

Bentleys V8 motorsport-preparerade motor är därför fylld med Mobil 1 syntetisk motorolja, för att försäkra ett maximalt motorskydd och maximal effekt i den stenhårda miljö som gäller inom endurance racing.
 

Bentley rekommenderar uttryckligen Mobil 1™


Bentley rekommenderar endast Mobil 1 motorolja till sina kunder som påfyllningsolja vid service. Detta återspeglar ett kontinuerligt engagemang för prestanda och tillförlitlighet.

 • Mobil 1™ motoroljor

  Lösningar för alla behov.

 • Porsche och Mobil 1™ - partners

  Porsche och Mobil 1™ har samarbetat sedan 1996 med en fantastisk prestanda i över en miljon Porsche-motorer som resultat.

  Läs mer
 • ABT och Mobil 1™ samarbete med prestanda

  Få reda på varför världsledaren inom motortrimning för Audi och Volkswagen använder världens ledande syntetolja – Mobil 1™.

  Läs mer
 • Mobil 1™ inom motorsport 

  Lär känna den roll motorsport har för den tekniska utvecklingen bakom den högpresterande syntetiska motoroljan Mobil 1™ som används i de mest krävande tävlingarna i världen.

  Läs mer
 • Var kan jag köpa

  Hitta din närmaste Mobil 1™-återförsäljare.

  Läs mer